PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Aurora LED-revontuli – ja tähtivaivas projektori BT-kaiuttimella
SALE

Aurora LED-revontuli – ja tähtivaivas projektori BT-kaiuttimella

54,90 

Hinta sis. alv. 24%

Viimeisimmällä LED – ja laserteknologialla varustettu Aurora revontuli – ja tähtiprojektori, joka luo yksityiskohdillaan juuri oikeanlaisen tunnelman olitpa sitten rentoutumassa, tai pitämässä juhlia.

Auroran revontulet ovat säädettävissä 15 eri väriin, sekä niiden ja tähtitaivaan liikkeen virtausta ja nopeutta pystyy säätämään kaukosäätimen avulla. Aurora pystyy myös heijastamaan revontulien ja tähtien lomaan todella tarkoilla yksityiskohdilla varustellun kookkaan kuun. Myös kaikkien efektejen kirkkaus on säädettävissä käyttäjäystävälliseksi ja sopivaksi jokaiseen tilanteeseen. 60 erilaista ohjelmamuotoa pitävät huolen siitä, että Aurora ei käy tylsäksi aktiivisessakaan käytössä.

Aurora projektorin ajastintoiminnolla säädät laitteen sammumaan automaattisesti 1-4h aikana, esimerkiksi lapsesi mennessä nukkumaan, jonka vuoksi Aurora onkin myös mahtava yövalo perheen pienemmille. Kaikki toiminnot ovat säädettävissä kaukosäätimen avulla, jossa on selkeät kuminäppäimet ja käyttö on yksinkertaista.

Aurorasta löytyy myös sisäänrakennettu hyväsoundinen bluetooth kaiuttin, joten voit soittaa lempimusiikkiasi suoraan puhelimesta laitteesta. Tämän lisäksi ääniaktivoidussa tilassa laite pystyy liikuttamaan efektejä musiikin, tai muiden ulkopuolisten äänien, kuten taputuksen mukaan. Auroran Mukana tulee Type-C – USB virtakaapeli, jolla laitetta voi käyttää mistä vain USB-pistokkeesta, tai laturista.

Olemme itse testanneet useita eri laitteita ja hintaluokassaan lyömätön on Aurora. Uskalsimmekin valmiiden tuotekuvien lisäksi laittaa muutaman oman otoksen tuotekuviin, vaikka ne eivät ole otettu kuin puhelimen kameralla rajallisessa tilassa. Varsinaisiin oikeuksiinsa Aurota kuitenkin pääsee vasta livenä.

Relaxia tai juhlaa, on Aurora aina oikea valinta.

Saatavana kahta eri väriä, musta ja valkoinen.

Toimitus tilauksille ennen klo 14.00 samana päivänä
Poista

Kuvaus

Pakkaus sisältää:

  • Aurora LED-projektori.
  • Virtakaapeli Type-C (Laitetta voidaan käyttää millä vain Type-C kaapelilla)
  • Kaukosäädin (paristot eivät kuulu mukaan)
  • Käyttöohje (englanniksi)

Hyväksynnät:

  • CE, RoH, FC

 

Lisätiedot

Laitteen väri

Musta, Valkoinen

Call Now Button
0