PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Bensan säilöntaine Liqui Moly 250ml

Bensan säilöntaine Liqui Moly 250ml

12,90 

Hinta sis. alv. 24%

Etanolin lisääntyessä polttoaineissa kasvavat myös jatkuvasti ongelmat polttoaineiden säilyvyyden kanssa. Etanolipitoiset polttoaineet eivät säily yhtä pitkään kuin vanhanajan polttoaineet ja aiheuttavat ongelmia polttoainejärjestelmässä korroosion hapettuvuuden ja kerrostumisen merkeissä mikä aiheuttaa taas käynnistys – ja käyntiongelmia.

Bensiinin kausisäilytysaineella varmistat että harrasteajoneuvosi, perämoottori, tai vaikka pienkone lähtee tauon jälkeen käyntiin eikä kaasuttimia tai suuttimia tarvitse alkaa purkamaan ja puhdistamaan ultraäänipesurilla.

Meillä omassa käytössä testattu Liqui Moly bensan kausisäilytysaine ei hajota tiivisteitä kaasuttimista, eikä polttoainejärjestelmästä, joten sen käyttö on turvallista ja suositeltavaa.

Yhdellä 250ml purkilla säilöt jopa 200L polttoainetta. Aine soveltuu 2-tahti ja 4-tahtimoottoreille, sekä kaasutin, että ruiskujärjestelmille. Polttoaineen säilyvyys kausisäilytysaineen kanssa on 1-2 vuotta riippuen onko polttoaine kylmässä vai lämpimässä tilassa. Purkissa on oma annostelu asteikko joka helpottaa annostelua.

Toimitus tilauksille ennen klo 14.00 samana päivänä

Varasto loppu

Kuvaus

Tiedot:

 • Pakkauskoko: 250ml

Saatat myös pitää...

 • KDM Aviator Aurinkolasit
  25,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • LED-työvalo 60w AM-sarja
  64,90 
  Lisää ostoskoriin
 • LOPPU VARASTOSTA
  Lue Lisää
0
Call Now Button