PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Diesel lisäaine Moly 2000™

Diesel lisäaine Moly 2000™

99,00 

Hinta sis. alv. 24%

KYSY TUOTTEELLE TARJOUSTA SUUREMMASTA ERÄSTÄ JA SÄÄSTÄ YKSITTÄISTEN PULLOJEN SIJAAN —> kalle.toivanen@am-asennus.fi

Nykyisissä vähäpäästöisissä dieselmoottoreissa on erittäin korkea ruiskutuspaine ja monimutkainen moottorigeometria, joilla hallitaan pakokaasupäästöjä. Tämän tyyppiset moottorit ovat erittäin herkkiä dieselperäiselle kulumiselle, häiriöistä aiheutuu suuria kustannuksia.

Moly 2000 on useissa raskaiden ajoneuvojen dynotesteissä todettu vähentävän huomattavasti polttoaineen kulutusta. Cummins L-10/ N-14 -suuttimien saostumatestissä ja -suuttimien korroosio- ja kulumatestissä suuttimet olivat puhtaat ja kulumattomat. Moly 2000 on yksi harvoista voitelevista lisäaineista, joka eivät vain ylitä US EPA:n uusia dieselpolttoaineiden voiteluvaatimuksia, vaan on myös hyväksytty ja rekisteröity käytettäväksi rikittömässä biodieselpolttoaineessa.

Parasta kaikille Diesel – ja Polttoöljykäyttöoisiin ajoneuvoihin ja työkoneisiin. HUOM. EHKÄISEE BAKTEERIKASVUSTOA!

Järkyttävän riittoisa pakkaus. Sekoitussuhde 1 : 2000 = 0.05% > Yksi litra Moly 2000 riittää 2000L:aan Dieseliä, jolloin Kulu on 0.049€/L !

Pullossa asteikko, jonka avulla annostelu on helppoa!

Toimitus tilauksille ennen klo 14.00 samana päivänä

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

SUOJAA JÄRJESTELMÄÄ:

Moly 2000 voitelee ja suojaa tehokkaasti koko polttoainelinjan kaikkia osia kitkalta, kulumiselta, korroosiolta ja hapettumiselta. Se muodostaa vahvan suojakalvon kaikille pinnoille ja ehkäisee näin käyntihäiriötä ja pidentää kaikkien liikkuvien osien elinikää.

LISÄÄ TEHOA:

Moly 2000 sisältää aktiivisia aineita, jotka korottavat setaanilukua eli dieselpolttoaineen ”tehoa” ja tehostavat palamista usean prosentin verran. Savunmuodostus vähenee huomattavasti ja polttoaineen kulutus vähenee jopa yli 5 % sekä käytännössä että raskaiden ajoneuvojen dynotesteissä.

PUHDISTAA JA VÄHENTÄÄ PÄÄSTÖJÄ:

Moly 2000 pitää suuttimet puhtaina saostumista, jolloin ne aina toimivat täydellä teholla. Uusi amerikkalainen EPA-testi osoittaa, että päästöt vähenevät jopa 47 %.

DIESELBAKTEERIT:

Ehkäisee bakteerikasvustoa dieselpolttoaineessa ja poistaa kondenssiveden jatkuvassa käytössä.

Call Now Button
0