PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Oktaaniluvun nostaja Silkolene Pro Boost 1L

Oktaaniluvun nostaja Silkolene Pro Boost 1L

69,90 

Hinta sis. alv. 24%

Erittäin laadukkaista voitelu – ja lisäaineistaan tunnettu Silkolene tarjoaa viimeinkin riittoisan pakkauksen oktaaniluvun nostajaa kalliiden pikkupurkkien sijaan (Esim Liqui Moly Octane Plus 1L = 86e). Purkin mukana tulee mitta-astia helpottamaan annostelua.

SILKOLENE:llä on maailmanlaajuinen johtava moottoripyörien voiteluaineiden valikoima, joka on kehitetty kilparadalla varmistamaan maksimaalisen suorituskyvyn ja suojauksen.

Silkolene Pro Boost on polttoaineen lisäaine, joka suurentaa polttoaineen oktaanilukua jopa 4 yksikköä. Sopii käyttöön kaikissa bensiinimoottoreissa (turbo. kaasutin tai ruiskutus. katalysaattorilla tai ilman) ja sopii kaikille polttoaineille ( mm. lyijybensiini. lyijytön polttoaine. LPG. etanoli ja biopolttoaine).

Pro Boost Parantaa moottorin suorituskykyä ja nostaa moottorin tehoa. Takaa polttoaineen vakaan palamisen, nopeamman käynnistyksen ja kiihdytyksen. Vähentää merkittävästi palotilan karstoittumista. Säännöllisellä käytöllä vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä.

Kuvaus

Tiedot:

Ainutlaatuinen seos synteettisiä, ainoastaan lievästi myrkyllisiä orgaanisia kemikaaleja, jotka vähentävät sylinterin yläosan kulumista ja palavat puhtaasti jättämättä palamisjäämiä palotilaan. Pro Boostin lisääminen bensiiniinauttaa myös pitämään kaasuttimet ja suihkutusjärjestelmät puhtaana sekä ehkäisemään kaasuttimen jäätymistä. Pro Boostin käyttäminen voi parantaa kiihtyvyyttä ehkäisemällä itsesyttymistä, joka voi olla voimakasta kiihdytyksessä. Lisäetuna Pro Boost suojaa polttoainejärjestelmää korroosiolta. Pro Boost ei vaikuta seossuhteeseen, joten kaasutinta ei tarvitse säätää. Se on täysin yhteensopiva kaikkien bensiinilaatujen kanssa eikä heikennä polttoaineletkuja tai suodatinta.

Annostelu: 1% – 3% kokonaistilavuudesta. 1.5%:in seos nostaa oktaanilukua polttoaineen oktaaniarvosta riippuen 1.5-3%. Liika-annostelu ei vaaranna moottoria, eikä myöskään paranna lisäaineen vaikutusta.

 

Saatat myös pitää...

  • LOPPU VARASTOSTA SALE
    H7 LED-Ajovalopolttimot 60w PARI
    69,00  48,30 
  • Rasvapuristin Speedy Grease
    119,90  109,90 
Call Now Button
0