PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Orapi Bactifuel lisäaine 1L
SALE

Orapi Bactifuel lisäaine 1L

99,90 

Hinta sis. alv. 24%

Orapi Bactifuel lisäaine 1L. Varastoinnin aikana öljyyn kondensoitunut vesi tarjoaa suotuisan ympäristön bakteerien kasvulle. Se aiheuttaa monia haittoja. Bactifuel on nestemäinen polttoöljyn (lämmitysöljy, diesel, työkonediesel) lisäaine, joka tarjoaa tehokkaan suojan aerobisia ja anaerobisia bakteereja, hometta, sieniä ja hiivoja vastaan.

Bactifuel on vaahtoamaton tuote, joka jakautuu öljy- ja vesikerroksiin estäen mikrobien kasvun niissä molemmissa. Ei aiheuta nokeamista tai syövyttäviä jäämiä. Ei häiritse palamista eikä muodosta hartsia tai saostumia. Bactifuel estää syöttöjärjestelmän tukokset (ruiskutus, suodattimet) ja ehkäisee veden kertymistä tankin pohjalle. Ehkäisee bakteerien toiminnan aiheuttamia pistesyöpymiä.

Suosittelemme Bactifuelin aktiivista käyttöä, tai ainakin satunnaista käyttöä polttoainelinjastojen, tankkien – ja suodattimien puhtaana pitämiseksi nykyisillä voikukista ja sateenkaarista puristetuilla ylivihreillä polttoaineilla. Bactifuel maksaa aktiivikäytössä 0.009€ polttoainelitraa kohti, joka on kulueränä pieni verrattuna linjastojen – ja tankkien täyspuhdistukseen.

ANNOSTELU
Mikrobien kasvun ennaltaehkäisy: 1 litra Bactifuelia 10 000 litraan polttonestettä.

Toimitus tilauksille ennen klo 14.00 samana päivänä

Kuvaus

Tiedot:
ANNOSTELU
1 litra Bactifuelia 10 000 litraan polttonestettä.
Kulu per polttoainelitra on tällöin 0.009€/L
0
Call Now Button