PALVELEMME: ma-pe 7.30-16.00
la & su - ks. Facebook
LÖYDÄ MEIDÄT: Palomäentie 41,
58500 PUNKAHARJU

PALVELEMME:
7.30-17.00
LA & SU - ks. Facebook

LÖYDÄ MEIDÄT:
PUNKAHARJU
Palomäentie 41

Verkkokauppa

AM-Asennus / Käsienpesuaine Dreumex Special EX 2.7kg

Käsienpesuaine Dreumex Special EX 2.7kg

29,90 

Hinta sis. alv. 24%

Meidän valinta käsienpesuun! Mahdoton määrä on testattu korjaamon puolella eri valmistajien erilaisia pesuaineita ja tällä hetkellä hinta/laatusuhteeltaan, sekä riittoisuudeltaa parhaaksi on valikoitunut Dreumex Special EX 2.7kg valmispumppupullossa.

Tällä lähtee kaikenlainen lika käsistä, eikä kuivata ja ärsytä käsien nahkaa lukuisista päivittäisistä pesukerroista huolimatta. SUOSITTELEMME VARAUKSETTA!

Toimitus tilauksille ennen klo 14.00 samana päivänä

Kuvaus

Uudentyyppinen erittäin tehokas, mikrokiteillä varustettu saippua edustaa alansa huipputekniikkaa. Se on tehokas, liuotinvapaa ja ihoystävällinen. Sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Suunniteltu erityisesti teollisuuden ja korjaamotoiminnan vaativaan käyttöön. Tehoaa keskivaikeaan sekä vaikeaan likaan irroittaen mm. bitumin, raskasöljyn, dieselöljyn, erilaiset hiiliyhdisteet, kumijäänteet, jarrupölyn, pakoputkinoen, rasvan, öljyn, ym. Soveltuu mainosti autoteollisuudelle, kuljetusliikenteelle, korjaamoille, rakennustyömaille, tienrakennustyömaille, metalliteollisuudelle jne. Pesuainetta käytetään märkiin käsiin ja huuhdellaan vedellä. Väriltään vaalea tahna tuoksuu raikkaalle sitruunalle ja sopii jatkuvaan käyttöön. Ph 8,7. Tehokkaan pesuaineen tarkka annostus vähentää kulutusta ja tuo säästöä.

0
Call Now Button